Rosa har varit färgen som har gällt under hela 2016. Vi har sett det i inredningsdetaljer som kuddar, prydnadssaker, soffor etc. Om du inte har hunnit skaffa de rätta inredningsaccessoarerna så kan du vara lugn för den rosa trenden verkar hålla i sig ett tag till.

Hur ska köket se ut för att möta den rosa trenden?

Hela köket behöver inte vara rosa, utan vissa detaljer som bakgrunden i mellandelsutrymmet eller vissa delar av snickerierna. Det kan vara en sockel eller en täcksida som bryter av.

Det rosa finns både i snickerierna och i accessoarerna.

Jobba med accessoarer

Har man inga planer på att välja kökssnickerierna i rosa så går det självklart att jobba med färgen i accessoarerna omkring köket: blommor, ljuslyktor eller prydnadssaker.

Mellandelsutrymmet har ett rosa stänkskydd med skena för krokar och tillbehör. Den överliggande täcksidan bryter av i rosa och det finska disktorkskåpet finns självklart med.

Vill du se det här köket live så finns det i butiken i Kungens Kurva.

Ta hjälp med planeringen av köket

Det är mycket att ta hänsyn till vid en köksplanering, vilken stil ska köket ha, vad är trendigt, vilken är den bästa planlösningen, hur planerar man ett kök som håller under lång tid etc. Puustellis inredare hjälper dig genom processen och vägleder dig till rätt val.
Boka köksplanering

Text & foto: Jonas Eklund