Swipe to switch between stories

Läs mer

Mormor Marys sillrecept

Snart är det Midsommarafton och det börjar bli dags att fundera på vad som ska finnas på bordet. Den inlagda sillen är en klassiker på alla svenska högtider. Här bjuder vi på receptet som jag är uppväxt med och själv har tagit vid. Det är receptet som få gästerna att säga “åh, vilken god sill”. För bästa resultat bör sillen göras ordning ca tre dagar innan den ska serveras. Lagen med sill bör även vändas om några gånger varje dag under tiden som den står och drar. Sillen har en salthalt på 15 % och måste vattnas ur för att den ska bli ätlig. Alternativt så köper du färdigurvattnade sillfiléer. Ingredienser 5 st si…

Läs mer

Fyrarättersmeny med Djurgården Hockey på PS Matsal

Torsdagen den 12 februari lagade hela Hockeylaget från Djurgården mat tillsammans med Puustelli på PS Matsal. En trevlig kväll som bjöd på matlagning av en fyrarättersmeny och ölprovning. Ta del av recepten för hela menyn: Förrätt 1: Citrusmarinerade pilgrimsmusslor, bönor, gulbetor och svartkålscrème Förrätt 2: Eldad gössashimi med tempurafriterade räkor med chilimajonnäs Varmrätt: Chipotlestekt tuppbröst på belugalinser, kryddkokt fänkål, pumpacrème och stjärnanissky Efterrätt: Chokladcrème med grillad tigerkaka, äppelmustkompott och hallonglass   Citrusmarinerade pilgrimsmusslor, bönor, gulbetor och…