Per startade PS Matsal tillsammans med hustrun Sofia, krögare och sommelier, för tolv år sedan.​
Per startade PS Matsal tillsammans med hustrun Sofia, krögare och sommelier, för tolv år sedan.​

1

Använd färska råvaror av god kvalitet. Snålar du på detta kommer du aldrig att lyckas laga riktigt bra mat.

2

Bevara råvarans egen smak. Och undvik att blanda för många smaker på samma tallrik.

3

Sätt scenen. Tänk på att maten tar smak av miljön den intas i. Duka fint. Tänd några ljus. Välj bakgrundsmusik med omsorg. Och kombinera middagssällskapet lika noggrant som maten.

4

Handla närodlat. Det spar på miljön och ger en god eftersmak. Följer du säsongerna finns det oftast närodlat. Dessutom äter du alltid den mat som är bäst just för stunden.

​

PS Matsal

När kocken Per Gustafson fick idén till PS Matsal trodde han att matlagningskurser var en verksamhet som skulle bära sig i max några år. 15 år senare blomstrar affärerna, tack vare svenskarnas ständigt växande intresse för mat och matlagning.
Läs mer: http://blog.puustelli.se/mat-och-dryck/hemmakock-de-luxe-hos-ps-matsal

Använd färska råvaror av god kvalitet. Snålar du på detta kommer du aldrig att lyckas laga riktigt bra mat.​
Använd färska råvaror av god kvalitet. Snålar du på detta kommer du aldrig att lyckas laga riktigt bra mat.​

http://www.psmatsal.com