Materialet OSB har blivit populärt med åren och nu flyttar det in i våra hem. Puustellis nya serie FosbART är helt enastående i sitt slag. Föredrar du släta ytor eller ska de vara lite grova? Vi gillar båda sätten!

FosbART - det trendiga materialet

Puustelli har lanserat den spännande nyheten FosbART, som är en helt ny luckserie. Begreppet FOSB kommer från "Furniture OSB" och är ett av de trendigaste inredningsmaterialen i världen. Materialet OSB har använts under många år inom byggsektorn men har blivit allt populärare i samband med att produkten började användas i utställningar och trendiga butiker. Nu är det på väg in i våra hem.

En helt ny kollektion

Puustelli har tagit fram FosbArt-produkterna från början till slut och skapat en helt ny kollektion från det trendiga materialet. Luckorna tillverkas helt och hållet i Puustellis fabrik i Harjavalta.

Ekologisk och trendig

Målet är att skapa en internationellt prisbelönt design för människor som värdesätter ekologiska, trendiga och naturliga val i sina hem.
FosbART innehåller ingen tillsatt formaldehyd, bara giftfria ingredienser, endast vattenbaserade ytor som används i produktionen och färgalternativen är oändliga!