När trendspanaren Stefan Nilsson skulle välja kök blev det ett ekologiskt kök från Puustelli Miinus. De miljövänliga aspekterna är viktiga för Stefan.

Köket är luftigt och har en 30-talsinspirarad stil med mycket färg.

Trendspanaren Stefan Nilsson har under våren fått sitt nya ekologiska kök från Puustelli Miinus klart. Det här var hans andra kök från Puustelli. Det första var till landstället i Roslagen för några år sen. Även det var från Puustellis ekologiska serie Miinus.

– Jag gillar Miinus för att det är miljövänligt, allt från konstruktionen, planlösningen, källsorteringen. Alla de här aspekterna som är viktiga för mig, det tycker jag är bra – därför valde vi Miinus, berättar Stefan i sitt nya kök.

 

Vill du få mer inspiration inför din köksrenovering? Beställ vår Idébok!

 

– Det är mycket färg i köket. Ett medvetet val som ska vara någon sorts 30-tal, förklarar Stefan. Tanken var att fånga upp husets anda i både stil och färg, där till exempel taket i köket har samma beiga ton som husets fasad.

Kökets diskbänk har en kombinerad sittdel där Stefan sitter och jobbar om dagarna.

– Här är min arbetsplats, nära balkongen, nära naturen. Här lagar vi all våran mat och hänger – ett riktigt hängarkök, säger Stefan.

Vill du få mer inspiration inför din köksrenovering. Beställ vår Idébok