Swipe to switch between stories

Läs mer

Lufttorkad skinka, ost med sting, balsamicosirap och sparris – Michael Björklund

Mästerkocken Michael Björklund gästar Puustellis ekologiska kök Miinus och lagar härliga sommarrätter. Michael driver flera restauranger, har skrivit flera böcker och senast vann han årets upplaga av tävlingen Robinsson. Michael Björklunds andra sommarrecept som han har tagit fram åt Puustelli är Lufttorkad skinka, ost med sting, balsamicosirap och sparris. Smakligt Puustelli! 4 portioner Ingredienser 200 g lufttorkad skinka av god kvalitet 1 dl socker 3 msk balsamico 200 g sparris, gärna tunn och fin Smör till stekning 2 msk pinjenötter 2 msk valnötter 50 g Prostenost eller annan god lagrad gräddo…

Läs mer

Stekt torsk med smörslungade sommarprimörer och skummig kräftsås

Den åländska mästerkocken Michael Björklund driver flera restauranger, har skrivit ett antal böcker och blev senast vinnare i årets säsong av Robinsson. Nu gästar han det ekologiska köket Puustelli Miinus och tillräder härliga sommarrätter. Det första sommarreceptet som Michael Björklund har tagit fram åt Puustelli är “Stekt torsk med smörslungade sommarprimörer och skummig kräftsås”. Smakligt Puustelli! Ingredienser 4 bitar torskrygg, ca 180 g 400 g små nypotatisar 1 knippe morotsprimörer Lite smör till stekning 1 knippe rädisor 1 knippe sockerärter Smörgåskrasse till garnering Salt Peppar  …